Kinderfeestjes

Graag verzorgen wij uw kinderfeestje. Wij kunnen een leuke middag samenstellen waarin ze zelf aan de slag gaan met bijvoorbeeld klei, kralen, waxkoord, linten, foam clay, decopatch, pompoenen etc. De kinderen krijgen altijd iets mee naar huis dat ze zelf hebben gemaakt. De kinderfeestjes verzorgen wij meestal buiten de reguliere openingstijden om, bijvoorbeeld op woendsdag- en vrijdagmiddag, zaterdag of zondag. Een ander tijdstip of andere dag is in overleg mogelijk.

Vanzelfsprekend zorgen wij voor de limonade en wat snoepgoed of chips. In de submenu’s worden een aantal voorbeelden genoemd van kinderfeestjes en de invulling daarvan. Dit zijn slechts voorbeelden, er is veel mogelijk.

Wilt u helemaal geen gedoe thuis, dan kunt u bij ons ook verzamelen en de cadeaus laten uitpakken. Er wordt dan voor de reguliere aanvangstijd een uur ruimte gereserveerd tegen een vaste vergoeding van € 7,50. Dit geldt tevens voor het afsluiten met bijvoorbeeld een patatje. De patat en snacks kunt u zelf regelen maar de ruimte staat ter beschikking tot een uur na afloop van het reguliere kinderfeestje. De vaste extra bijdrage is € 7,50. Is er iets niet duidelijk of wilt u meer informatie, neemt u dan contact met ons op via onze emailcontact@zilver-en-zo.nl of bel naar 06-25517777.